music

4 years

Kedves One Direction!
Hol is kezdjem? Annyi mondanivalóm lenne. Nos akkor az elején...
Immáron 3 éve vagyok büszke Directioner.
Mikor meghallottam a What Makes You Beautiful-t, tudtam, hogy "ezek a srácok nagyon jók"! És mikor megnéztem a videóklipet, elállt a lélegzetem. De nem. Nem az ámulattól. "Ezek, hogy néznek ki? Miért ilyen göndör a hajuk? Ennek ferde a foga! Ennek egy kicsit barnább a bőre!! Ez pedig? Mi ezek? Lányok?" - ilyesmi mondatok jutottak az eszembe. És igen, az a misztikus szó is megfordult bennem: "melegek".
Próbáltam kerülni a zenéteket. Hát, nem sokáig bírtam. Ezerrel szólt a What Makes You Beautiful. Akkor elkezdtem újságcikkeket és netes fórumokat bújni. Mindent meg akartam tudni rólatok.
Nekem is van ám kedvencem. Liam James Payne. Hogy miért ő? Az egy furcsa sztori. "Akkor most válasszunk kedvencet! Melyikük néz ki a kevésbé legnevetségesebbnek?"
Liam volt az. Akkor még nem ismertelek titeket. Szóval csak úgy találomra választottam egyet közületek. De ezt majd később folytatom. Hol is tartottam? Ja igen...
Majd megismertem a Gotta be you-t. Emlékszem mikor elsőnek néztem meg. Harry haja, Zayn szemei, Liam mosolya, Louis komoly arca, és Niall különleges teleportáló képessége. Mert, hogy a többiek mind utaztak valamivel, vonat, motor, autó. Dehogy Niall hogyan került oda a tóhoz azt senki nem tudja. Talán nem is fogjuk...
Utánatok néztem. A One Thing-be azonnal szerelmes lettem. Elkezdtem az Up All Night albumot tanulmányozni. Voltak jó számok, SŐT! Alig tudnék kedvencet választani, mert nincs is!
Ha az Up All Night ilyen jó volt akkor a Take Me Home-ról ne is beszéljünk! A Live While We're Young volt a kedvenc klipem! Olyan "nyárias". Megjegyzem: eltüntek Liam fürtjei!!!
Oh Little Things. Életem egyik legszebb dala egy csodás videó klippel! Hozzáteszem: HOVA TŰNT LIAM HAJA?
Aztán jött a Kiss you, aminél további rejtélyek bukkantak fel. Zayn szőke hajtincse az egyik jelenteben még meg van, a másikban nincs. Louis és Zayn fürdőgatya cseréje... Niall hátán a "karcolások". Hm... És ami a legfeltűnőbb volt az Liam haja. Liam. Az én kedvencem haja! Megint rövidebb lett?? Szinte már kopasz! Persze rájöttem, hogy miért. Hiszen Louis-nak pedig piros volt. Nem, nem vörös, hanem piros. Ugyanis jótékonykodtatok Ghánaban. A szívem megszakadt a videók láttán. Ekkor már nagyon jól tanulmányoztalak titeket. Mindent tudtam! Látva a One Way or Another klipet jókat röhögtem és sírtam. Hihetetlen, hogy egyesek nem látják, mekkora szívetek van!!! Nagyon csodálom ezt.
Az idő telt-múlt. Díjak, exek, ex barátságok, új barátnők. Gondolok itt "Larry Stylinson"-ra illetve Danielle-re és Sophia-ra. Bevallom nem szerettem Dani-t mivel Liam-mel volt együtt. Majd szakítottak, újra összejöttek és ismét szétmentek. Ezúttal örökre... És itt szerettem meg Danielle Peazer-t. Az utolsó Payzer szakításnál.
Nyáron felröppentek a hírek miszerint Liam Payne újra foglalt. Majd mikor egy interjúban kijelentette, bennem összetört minden. És ez nem semmi. Jött a Best Song Ever, életem legeslegjobb klipje! Ezalatt éreztem igazán, hogy mekkora a Directioner family. Hiszen rekordot döntöttünk!! Megjegyzem: tegnap volt 1 éves. Ez a filmetek a This Is Us betétdala is! Igen a filmeteké. Augusztus 20. Életem legszebb és legrosszabb napja is. Zerrie eljegyzés augusztus 19-én!! És itt a This Is Us premierjén erősítették meg. Szóval boldog voltam. Élőben a neten követtem az eseményeket. Hihetetlenül büszke voltam rátok. Sokat pityeregtem. Beültetek a filmre és azután... Az after partyn... Először láttuk kéz a kézben Sophia Smith-et és Liam Payne-t. Szörnyű volt 1 hétig depressziós voltam. Nem beszélve Liam 20. születésnapjáról ahol... Hagyjuk. Mindenki tudja.
Az idő telt... Szeptember 5. Magyarországon a This Is Us!! Szeptember 6-án volt alkalmam megtekinteni a moziban. Hihetetlen egy film.
Aztán Új parfüm: Our Moment, új klip: november 3. Story of My Life. Életemben nem sírtam annyit egy videón se, mint azon. Új album: Midnight Memories. Díjak, díjak, díjak. 1Dday!! A 7 óra helyett 8 óra livestream lett. Ami fantasztikus volt.
Karácsonyra megkaptam a This Is Us-t és a Midnight Memories-t. Louis szülinapja... Huh. Majd január 12-én a szülinapomra még több 1D cuccal boldogodtam. Illetve a tudattal, hogy megint együtt ünneplek Zayn Malik-kal. Január 31. Midnight Memories. Pont színházban voltam. A nagy tömegben, fülhallgatóval a fülemben álltam és néztem a telómon a klipet. Ilyenkor hálás vagyok a mobilnetnek.
Az idő múlt. A szünetek a Take Me Home turné után befejeződött. Megkezdődőtt a Where We Are Stadium Tour. És egy fantasztikus klip. Április 18. You&I. PER-FECT! Majd még egy parfüm: That Moment. A WWA turné úgyszint fantasztikus! Kár, hogy nem lehettem ott egy koncerten sem. Amerikáról nem is beszélve. Beletörődök. Bejelentettétek az On The Road Again turnét. Amin remélom ott fog szerepelni ez a szó: HUNGARY. Hiszen még bővül.
Liam megtanított arra, hogy soha ne adjam fel az álmaimat. Legyek nyugodt, tiszta lelkű, céltudatos és szeressek mindenkit teljes szívemből.
Harry megtanított arra, hogy nem mindenki az aminek vagy akinek látszik. Megtanított, hogy ne mindig a saját fejem után menjek. Hiába írta meg a Don't Let Me Go-t... Még mindig nincs szóló karrierje.
Niall megtanított arra, hogy mindig minden helyzetben, nevessek. Ha rossz, ha nem. Mindennek a pozitív oldalát kell nézni.
Zayn megtanított arra, hogy ne törődjek az utálkozókkal. És bármikor le tudom győzni a félelmem. Még ha nem is tudok úszni és minden egyes klipben arra kényszerítenek, hogy vízközelbe legyek.
Louis megtanított arra, hogy legyek önmagam. Akármennyi is a korom, magamat kell adnom. Nem foglalkozva másokkal.
És végül... A One Direction megtanított arra, hogy élvezzem az életet.
Köszönöm:
Liam James Payne
Harry Edward Styles
Louis William Tomlinson
Zayn Jawadd Malik
Niall James Horan
Köszönök mindent...
Nekem mindig a lépcsőn ülő bolondok maradtok, akik most a csillagokban járnak:
Az okos, a hiú, a huncut, a cuki és a vezető.
Mindig emlékezni fogok rátok.
Louis vicceire.
Harry fürtjeire.
Liam mosolyára.
Niall nevetésére.
Zayn szemeire.
Minden egyes apró dolgotokra. Amik nem változtak, csak felnőttetek...
Fel...
Barátnők, menyasszonyok, feleségek, gyerekek...
És egyszer csak megszünik ez. De én mindig emlékezni fogok.
Egy valamit nagyon sajnálok. A sok veszekedést a Directioner family-ben. Harry, Louis és Eleanor miatt. Nincs értelme.
Legyetek kedvesek egymáshoz. És idézem Louis-t: "Ennek a fandomnak szüksége lenne Jézusra."
Remélem mindenki kiigazodik rajta.
Örökkön örökké Directioner maradok és nem felejtelek el titeket. Ez csak 4 év, mi lesz a 10.-nél?
Hát mi lenne??
One Direction...
Azt írtam tudok rólatok mindent... Még nem... Tanítsatok még!
Köszönöm ezt a 4 évet, még ha igazából csak 3 éve vagyok Directioner.
Elmondhatatlanul büszke vagyok.
"A banda aki elvesztette az X-faktort, de megnyerte a világot!"
Az egész világot.
Boldog 4. születésnapot srácok!
Kedves One Direction!
Köszönöm. Csak ennyi. Köszönöm.
Nem tudom szavakba foglalni, hogy mennyire szeretlek titeket!

Ui.: máskor angolul írom. Mert így tuti fix, hogy nem értetek semmit. :)
1 megjegyzés:

  1. Ezen elsírtam magam..csodás, hogy minden Directioner ugyan azt érzi és teljes szívből imádjuk ezt az 5 fiút <3 <3 Thank you 1D boys!(:
    Ui:Későn láttam a bejedzést(:

    VálaszTörlés