music

5 Years

Ezúttal nem részt hoztam, de remélem ezt is mindenki végig olvassa! :) És talán, tetszik is neki...

All the love, L. xx. 

Oh, nem is tudom, hogy hol kezdjem...
5 évvel ezelőtt pontosan ezen a napon 5 fiú sétált be a köztudatba. Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson és Zayn Malik. Mindannyian egyenként jelentkeztek a brit The X-Factor című tehetségkutatóba. Ám a sors úgy, hozta, hogy nem folytathatták egyesével a versenyt. Így 2010. július 23-án 8 rra 22 perckor létrejött a One Direction.
Csak 5 fiúnak tűntek a sok közül, ám közel sem voltak átlagos srácok. Igaz elvesztették a versenyt, de megnyerték a világot. És ezáltal sokkal fontosabb dolgokkal gazdagodtak. A több, mint 180 díjon kívül érzelmi kincsekkel is gazdagodtak. Szeretetet nyertek, tiszteletet nyertek. Életre szóló barátságokat nyertek. Rajongókat, Directionereket nyertek. Egy újabb családot nyertek. Megnyertek Minket.
Akadtak helyzetek, mikor pont miattunk szakadt el a cérna náluk. A bromance és a romance szálak bonyolódtak és ők ezt nem bírták. Vagy éppen szavakkal sértettük őket. Úgy gondolom, soha nem akartunk nekik fájdalmat okozni, de valahogyan így alakult. És akkor ott a média, aki kialakított róluk egy bizonyos képet és azt határozottan állítja. Harry mint nőfaló? Liam mint unalmas? Louis mint éretlen? Zayn mint hiú? Niall mint fölösleges? Sajnos az emberek nincsenek tisztában a szavak súlyával, nem fogják fel, hogy mennyire megbántják őket ezekkel.

Liam, Harry, Niall, Louis és Zayn keményen dolgozott ebben az 5 évben, hogy elmondhassák mennyire sikeresek. Átstúdiózott éjszakák, folyamatos hajsza és utazgatás, nem semmi meló. Elképzelhetetlen kitartásuk van és akaratuk.
2015. március 25-én minden egyes ember aki valaha is szerette akkor őket - beleértve magukat is a srácokat -, a poklot járta meg. Zayn úgy döntött, hogy nem bírja tovább a folyamatos támadásokat, nem tud elbújni a média elől. A családjával szeretne lenni és pihenni. Összeroppant, nem bírta. Emlékszem mérhetetlenül csalódtam benne, olyan szintű düh járt át. Napokig, sőt hetekig sírtam, és ha meghallom valahol a nevét még most is képes vagyok elsírni magam. Zayn feladta, magára hagyva a négy legjobb barátját.
A négy srác ugyanúgy szenvedett, mint mi rajongók. Talán még jobban is. Elképzelni sem tudom, hogy mit élhettek át egy barát elvesztése miatt. Mégis... Képesek voltak mosolyogni. Képesek voltak a lelket bennünk tartani. Tweetjeikben olyan szeretetet kaptunk. Liam, Harry, Niall és Louis is napokon keresztül csak azt írta, hogy mennyire hihetetlenek vagyunk. Nehéz volt akkor elhinni...

Aztán az élet ment tovább. Az első koncert Zayn nélkül, az első díj Zayn nélkül, az első hónap Zayn nélkül... Minden ugyanolyan volt, ám közben mégsem. A hiányt tapinthatóan érezhettük, de személy szerint... Jobban szeretem ezt a négy srácot, mint valaha életem során! És nem tudom nekik eléggé megköszönni hogy akkor kisegítettek minket. Most lehetne azt írni, hogy, mert ,,ez volt a dolguk". Nem, abszolút nem volt ez. Dönthettek volna úgy is, hogy ,,oké, eggyel kevesebben vagyunk, ez már nem az igazi. Oszlassuk fel a bandát és hagyjuk magukra a Directionereket". Hála a jó égnek, vagy inkább a négy srácnak, nem így történt. Mérhetetlen hála, szeretet és tisztelet van bennem. Nem lehet szavakba kiönteni. Miután pedig élőben is meggyőződtem a munkásságukról, hogy tényleg elképesztő hangjuk van, és a személyiségük is csodálatos, arra gondoltam, hogy nálam büszkébb ember nem létezik a Földön.

Egy kicsit kitérve, remélem egyikük sem haragszik meg, hogy a rajongók 99%-a fanfiction-öket kreál. De így könnyebb kikapcsolódni. Beleélheted magad a képzeleti világodba, ahol minden tökéletes, minden szép, és az Ő oldalán öregszel meg.

Az évek folytán, több mindennel gazdagodtam. A segítségükkel megtanultam nem feladni. Megtanultam szeretni és tisztelni. Megtanultam, hogy hiába történik valami rossz, annak jó oldala is van. Megtanultam az élethez pozitívan hozzáállni. Megtanultam emberként viselkedni, nem utálni és ítélkezni. Csak rájuk kell gondolnom, és az vagyok aki igazából, erőt adnak.
Megtanultam elfogadni a külsőmet, hogy nem kell 10  kiló smink ahhoz, hogy gyönyörű legyek. A zenéjük által jobb ember lettem.

Megtanultam, hogy küzdenem kell... Még akkor is, ha a dolgok végét látom. Hiszen ,,It't far from over..."

4 turné, 4 album, több, mint 180 díj, több, mint 70 szám, 2 film, rengeteg videó klip, videó, könyv, parfüm és rengeteg öröm és bánat könny után kijelenthetem, hogy igen, őrült 5 éven vagyunk túl. De ezt az őrült 5 évet nem áldoznám be semmiért sem.

Megváltoztatták az életem. Hálával tartozok nekik, csak egy lány vagyok, így nem tudom, hogy hogyan és miképp tudnám ezt nekik megköszönni. Történjen akármi, legyenek öten, négyen, húszan vagy akár ketten... Én mindig, minden körülmény között támogatni fogom őket. Halálom napjáig emlékezni fogok arra az 5 srácra akik egykor megváltoztatták és szebbé tették az életemet. Barátokat hoztak nekem a világ minden tájáról... Életre szóló barátságokat. Kint fogok állni a forró melegben, vagy a fagyos hidegben - amit egyszer már megtettem, és igen, abszolút megérte -, csak, hogy másfél órára láthassam őket. Megtenném még egyszer, még kétszer, még ezerszer. Nehéz lesz elmagyarázni majd a gyerekeimnek, hogy kik is voltak ők... Kik változtatták meg az anyukájukat, kiktől tanult ennyit, kik mentették meg őt. Hát a One Direction. 

Büszke vagyok, hogy Directioner lehetek, mert Directionernek lenni nem átmeneti dolog...


Köszönöm Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson és Zayn Malik.
Köszönöm One Direction!


~Directioners are Legends, and Legends are never die...~


(De azért Naughty Boyt még mindig utálom :DD Most pedig megyek a twitterre harcolni és megvédeni az én életmentőimet. Bye. Peace.) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése